مدح خوانی حضرت علی(ع) به سبک یک فرمانده
به نام خدا
اشعار حماسی که در صبحگاهها و خصوصا دوی صبحگاهی رزمندگان خصوصا رزمندگان تهرانی خوانده میشد این اشعار بود که از پادگان های آموزشی به پادگان های عملیاتی و در بین رزمندگان سینه به سینه پخش شد.
به گزارش فارس، بخشی از فرهنگ جبهه اشعار حماسی آن است که روحیه مقاومت را داخل وجود رزمندگان تزریق میکرد. نام و یاد مولای متقیان امیرمومنان علی (ع) در هر رجز و اشعار حماسی توان مدافعان این مرز و بوم را چند برابر میکرد.
یکی از اشعار حماسی که در صبحگاهها و خصوصا دوی صبحگاهی رزمندگان خصوصا رزمندگان تهرانی خوانده میشد این اشعار بود که از پادگان های آموزشی به پادگان های عملیاتی و در بین رزمندگان سینه به سینه پخش شد و تا پایان نبرد ورد و ذکر رزمندگان بود.
به مناسبت شبهای قدر و ایام ضربت خوردن مولای متقیان و سالگرد شهادت شهید علیرضا موحد دانش این اشعار که به خط خود این شهید نوشته شده حال و هوای روزهای خوب جبهه را زنده میکند. باشد که در شبهای قدر شهدا را یاد کنیم. این اشعار به این صورت خوانده میشد که با ذکر هربند از آن؛ یکصدا رزمندگان با همه وجود فریاد میزدند: علی …
دست خط شهید موحد دانش
امام اول…..علی/ امام برتر….علی/ امام ارشد…علی / سبط پیمبر….علی / آقای قنبر…علی/ فاتح خیبر….علی/ مرد دوعالم….علی/ مرد شهادت…علی/ مرد سخاوت…علی/ مرد عدالت…علی/ چه با شجاعت…علی/ وقت عبادت…علی/ صبح سعادت…علی/ باب یتیمان…علی/ وارد مسجد…علی/ وارد محراب…علی/ سجده اول…علی/ سجده دوم…علی/ سجده آخر…علی/ به ضرب ملجم…علی/ ملجم کافر…علی/ روی مبارک…علی/ غرقه بخون شد…علی/ چنین امامی…علی/ در بستر مرگ…علی/ با حسن خود…علی/ چنین سخن گفت…علی/ چون ضارب من…علی/ بر تو اسیر است…علی/ با ضارب من…علی/ کنید مدارا…علی/ علی علی علی علی
*زندگی نامه شهید علی موحد دانش
علیرضا اولین فرزند خانواده «موحد دانش» در سال 1337 در تهران به دنیا آمد. در سال 1355 بعد از اخذ دیپلم به سربازی اعزام شد و پس از فرمان امام خمینی مبنی بر فرار سربازان از پادگانها، وی نیز از پادگان گریخت و به جمع انقلابیون پیوست. [روایتی دیگر: در سال 1355 بعد از اخذ دیپلم وارد دانشگاه تبریز شد و در رشته مهندسی برق به کسب علم مشغول گشت.]
پس از پیروزی انقلاب، در کمیته انقلاب اسلامی شمیران به فعالیت مشغول شد. علیرضا در فروردین ماه 1358 به عضویت سپاه پاسداران در آمد و ابتدا مأموریت حراست از بیت امام خمینی را بر عهده گرفت. با آغاز غائله کردستان، به کردستان رفت و در چند عملیات پاکسازی علیه ضد انقلابیون شرکت کرد. پس از آن به جبهه اعزام شد و به عنوان جانشین “محسن وزوایی در عملیات بازی دراز حضور یافت و در همین عملیات، یک دستش قطع شد. پس از عملیات “مطلع الفجر” به مکه معظمه مشرف شد. قبل از عملیات فتح المبین، به تیپ 27 محمد رسول الله (ص) اعزام شد تا به عنوان معاون گردان حبیب بن مظاهر مأموریتش را انجام دهد.
وی پس از خاتمه عملیات فتح المبین، فرماندهی گردان حبیب بن مظاهر را بر عهده گرفت و نقش فعالی در مراحل سه گانه “الی بیت المقدس” و آزادی خرمشهر ایفا کرد.
در خرداد سال 1361 با دختری مؤمنه عقد ازدواج بست. پس از پایان عملیات بیت المقدس، به همراه قوای محمد رسول الله (ص) به لبنان اعزام شد. بعد از بازگشت از لبنان، فرماندهی تیپ 10 سید الشهدا (ع) را بر عهده گرفته، در عملیات “والفجر 1″ با این تیپ وارد عملیات شد و در همان عملیات نیز مجدداً مجروح شد.
علیرضا موحد، عاقبت در تاریخ 13 مرداد 1362 در عملیات والفجر 2 در منطقه حاج عمران به شهادت رسید.