شهید سرلشکر خلبان "عباس بابایی" مردی با بیش از 3 هزار ساعت پرواز جنگی
بسم الله الرحمن الرحیم
شهید بابایی چهره آشنای بسیجیان و یار وفادار فرماندهان قرارگاههای عملیاتی بود و تنها از سال 1344 تا هنگام شهادت در مرداد 1366 بیش از 60 مأموریت جنگی را با موفقیت کامل به انجام رساند.
در هر کشوری شناخت اسطورههای مقاومت برای نسلهای آینده یک ضرورت است.
آشنایی با اسطورههای شهادت و مقاومت ایران اسلامی که ویژگی منحصر به فرد ایمان و معنویت را با آمادگی رزمی و دفاعی خود تلفیق کردند برای نوجوانان و جوانان کشورمان، جذاب و مفید است.
اگرچه همه شهدا و جانبازان و آزادگان و ایثارگران مقاوم و سربلند و عزیز، ستارگان آسمان ایران اسلامی هستند و هرکس در هر شغل و مسئولیتی که قرار دارد و نفس میکشد، مدیون این فداکاریها و از جان گذشتگیها است.
شهید سرلشکر خلبان “عباس بابایی”
شهید عباس بابایی در سال 1329 در شهرستان قزوین دیده به جهان گشود. دوره ابتدایی و متوسطه را در همان شهر به تحصیل پرداخت و در سال 1348 به دانشکده خلبانی نیروی هوایی راه یافت و پس از گذراندن دوره آموزش مقدماتی برای تکمیل دوره خلبانی در سال 1349 به آمریکا رفت.
با اوجگیری مبارزات علیه نظام ستمشاهی، بابایی به عنوان یکی از پرسنل انقلابی نیروی هوایی در جمع دیگر افراد متعهد ارتش به میدان مبارزه وارد شد. پس از پیروزی انقلاب سرپرست انجمن اسلامی پایگاه شد.
شهید بابایی با دارا بودن تعهد، ایمان، تخصص و مدیریت اسلامی چنان درخشید که شایستگی فرماندهی او محرز و در تاریخ 7 مرداد 1360 فرماندهی پایگاه هشتم نیروی هوایی اصفهان بر عهده او گذاشته شد و در تاریخ نهم آذر 1362 با ارتقا به درجه سرهنگی به سمت معاون عملیاتی نیروی هوایی منصوب و به تهران منتقل شد.
او با روحیه شهادتطلبی به همراه شجاعت وایثاری که در طول سالها در جبهههای نور و شرف به نمایش گذاشت و با بیش از 3 هزار ساعت پرواز با انواع هواپیماهای جنگنده قسمت اعظم وقت خویش را در پروازهای عملیاتی یا قرارگاهها و جبهههای جنگ در غرب و جنوب کشور سپری کرد.
او بدین ترتیب چهره آشنای بسیجیان و یار وفادار فرماندهان قرارگاههای عملیاتی شد و تنها از سال 1344 تا هنگام شهادت بیش از 60 مأموریت جنگی را با موفقیت کامل به انجام رساند.
سرلشکر خلبان “عباس بابایی” به علت لیاقت و رشادتهایی که در دفاع از نظام و در برابر تجاوزات دشمن نشان داد، در تاریخ 8 اردیبهشت 1366 به درجه سرتیپی مفتخر شد و سرانجام به هنگام بازگشت از یک مأموریت موفقیتآمیز برون مرزی در تاریخ 15 مرداد 1366 همزمان با عید سعید قربان مورد هدف گلوله ضدهوایی در زیر گلوی خود قرار گرفت و به شهادت رسید.
روحش شاد و یادش گرامی باد.
منبع:سایت فاتحان
برای شادی روح شهیدان صلوات